top of page
Logo Carnavalskrant 't Kulleke

Al jarenlang brengt de Stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur ieder jaar, enige weken voor Carnaval een professionele carnavalskrant op A3 (tabloid) formaat uit.

Een gedeelte is bestemd voor advertenties. Met de opbrengsten van de advertenties zijn wij in staat deze krant gratis te bezorgen en van de meeropbrengst worden de door ons georganiseerde evenementen mede gefinancierd.

Verder vindt u allerlei onderwerpen met informatie terug die met het carnavalsgebeuren in Etten-Leur te maken hebben. Dit betreft activiteiten van onze Stichting, Leurse Leut, Stijloren, deelnemers aan de optocht, carnavalskapellen en vele andere instellingen die raakvlakken hebben met het Carnaval in Etten-Leur.

Alle genoemde instellingen wordt de gelegenheid geboden een artikel eventueel met foto in de door ons uitgebrachte carnavalskrant op te laten nemen.

Sinds 2010 is het mogelijk een volledige full colour (in kleur) krant uit te brengen naast de mogelijkheid dat pagina’s in zwart wit worden gedrukt. Het aantal full colour pagina’s wordt mede bepaald door het aantal adverteerders en het aantal advertentie blokken die adverteerders in full colour afnemen.

De oplage van de krant is 19.000 exemplaren die huis aan huis wordt bezorgd.

De bezorging vindt plaats ca 2,5 week voor Carnaval.

Voor advertentie mogelijkheden zie het onderwerp tarieven op onze website.

Advertenties worden door bestuursleden van onze Stichting ook opgehaald bij vaste en nieuwe adverteerders in de maanden november en december.

Voor bezorgklachten kunt u terecht bij:

Axender bezorgklachten
Vaartveld 17
4704 SE  Roossendaal
Telefoon: 0165-578222
Website: www.axender.nl/contact/contactformulier

Voor andere klachten betreffende ’t Kulleke zie Contact.

bottom of page