top of page

Iedere jaar met Halfvasten, dit is de 4e zaterdag na Carnaval wordt de traditionele Houdoe avond gehouden die in 1989 voor de eerste keer plaats vond en destijds georganiseerd werd door CV de Schuimkoppen en vanaf 1991 is overgenomen door de Stichting.

 

Tijdens dit evenement vindt de geldprijsuitreiking plaats aan de deelnemers van de Grote Optocht. Uiteraard zijn op deze avond ook andere belangstellenden en feestvierders van harte welkom. Aan het begin van de avond worden de beelden vertoond van de Kinder Optocht en Grote Optocht.

 

Mede omdat de Halfvasten viering hoe langer hoe meer uit beeld ging verdwijnen, is deze Houdoe-avond in het leven geroepen om het carnavalsjaar traditioneel en feestelijk af te sluiten.

 

Voor deze avond is altijd veel belangstelling voor de motto's van het komende carnavalsjaar van Leurse Leut en de Stijloren. De muziek wordt verzorgd door een professionele diskjockey.

Het programma bevat diverse onderdelen zoals hierboven zijn genoemd. Vervolgens is het feest vieren, netwerken en napraten over het voorbije carnavalsjaar.

bottom of page