top of page

START ONLINE VOORVERKOOP PYJAMABAL 2023

Maandagochtend 20 februari 2023 vindt het altijd gezellige Pyjamabal weer als vanouds plaats in De Nobelaer! Alle kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte uitgenodigd om samen met hun ouders, opa's en oma's en andere begeleiders een feestje te komen vieren.


Stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur organiseert op maandagochtend 20 februari 2023 het Pyjamabal. Van 10.00 - 12.00 uur kunnen de kleine carnavalsvierders samen met hun ouders, opa's en oma's en andere begeleiders weer ouderwets gezellig terecht in De Nobelaer voor dit prachtige feestje.


Kaarten voor het Pyjamabal kosten €4,00 per stuk en zijn vanaf vrijdag 13 januari uitsluitend online te koop via www.denobelaer.nl. Voorafgaand aan en tijdens het Pyjamabal op 20 februari worden GEEN kaarten aan de deur verkocht. Tijdens dit evenement kan enkel met pin betaald worden.


Uiteraard is carnavalskleding verplicht, ook voor ouders/begeleiders. Prijs is inclusief bewaakte garderobe en toiletbezoekjes.


Betaalmethode: evenals voorgaande jaren kan er tijdens carnaval alleen per pin of contactloos betaald worden m.u.v. Colabal en Sjansbal. Het is niet mogelijk om met de Fleut (de Etten-Leurse carnavalsmunt) te betalen.
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page