top of page

Pyjamabal 12 februari 2024

10-01-2024


Op maandag 12 februari 2024 is het de beurt aan alle matrozen van 0 tot 12 jaar om de trossen los te gooien! Alle zeelieden zijn van harte uitgenodigd om tijdens het Pyjamabal een feestje te komen vieren. 

Stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur organiseert op maandagochtend 12 februari 2024 het Pyjamabal. Van 10.00 - 12.00 uur kunnen de jonge zeelieden samen met hun ouders, opa's en oma's en andere begeleiders alle trossen los gooien in De Nobelaer.


Het Pyjamabal kost € 4,00. Je koopt een kaartje voor zowel de kinderen als volwassenen. Op 12 februari is er géén deurverkoop. Tijdens dit evenement kan enkel met munten betaald worden die per pin verkrijgbaar zijn bij de entree.


Uiteraard is carnavalskleding verplicht; we kunnen niet wachten op jullie creaties! De mooiste creatie krijgt een beloning!!


Prijs is inclusief toiletbezoekjes. Garderobe is onbewaakt.


Betaalmethode

Tijdens carnaval kan enkel met munten betaald worden welke alleen per pin verkrijgbaar zijn bij de entree (m.u.v. Colabal en Sjansbal). Het is niet mogelijk om met de Fleut (de Etten-Leurse carnavalsmunt) te betalen.Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page