top of page

PRIJSUITREIKING GROTE OPTOCHT ETTEN-LEUR

Zondagavond 19 februari vindt in het Turfschip de prijsuitreiking plaats van de Etten-Leurse Grote Optocht die op de zondagmiddag voorafgaand van Leur (ut Zwaajgat) naar Etten (het Stijlorenrijk) trekt. Zowel Prins Thomas III van SC de Stijloren als Prins Lucas I van KV Leurse Leut zullen met hun gevolgen aanwezig zijn en de diverse deelnemers en prijswinnaars huldigen.


Welke deelnemers gaan er met de jury-prijzen in de verschillende categoriën, de diverse wisseltrofeeën én de befaamde publieksprijs vandoor??

Wees erbij om dit spektakel mee te maken. Met na afloop omstreeks 24:00 uur een spetterend optreden van het feest-duo Helemaal Hollands (bekend van hits als o.m. "Ik Ben Zat" en "De Ober")!


*Volgens traditie zou de prijsuitreiking bij de optochtroute van Leur naar Etten hebben plaatsgevonden in Etten. Echter i.v.m. het ontbreken van een geschikte locatie ten tijde van de planning en organisatie van de prijsuitreiking is door de organisatie gekozen voor het Turfschip als meest geschikte alternatiefComments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page