top of page

Inschrijven Jil 't durp op date

Het valt niet mee voor menig vrijgezel om in deze tijden contact te leggen met een nieuwe liefde. Om nieuwe contacten te zoeken ben je snel gebonden aan digitale hulpmiddelen, zoals Tinder. Lekker swipen op uiterlijk en vervolgens je slechtste openingszin gebruiken om een gesprek te openen. Eenmaal een lekker gesprek blijkt hij of zij 100 kilometer verderop te wonen en telefoneren gaat ook niet want je begrijpt geen bal van dat Friese accent , lekker handig!

Wij gaan de oplossing voor je bieden! Ben je opzoek naar een nieuwe relatie in je leven? Geef je dan op voor ‘’Jil ’t durp op date’’. Onze love docters gaan opzoek naar het perfecte koppel die op een steenworp afstand van elkaar wonen! Het koppel wordt uitgenodigd tijdens het halfvastenfeest de Houdoe Avond voor een romantisch driegangendiner!

De date wordt tijdens de livestream van de Houdoe Avond uitgezonden. De date is voor de kijkers niet één op één te volgen, maar DJ Jozz zal af en toe informeren hoe de date verloopt. De date duurt ongeveer ander half uur en je kan voor de avondklok weer thuis zijn. Verder zorgen wij voor de nodige veiligheidseisen rondom het Coronavirus.  

Na je inschrijving verzoeken we je een vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen en een leuke foto van jezelf op te sturen. Wij gaan met deze informatie vertrouwelijk om en vernietigen na afloop van het evenement al je gegevens.

Op vrijdagavond 12 maart laten wij weten of jij een match hebt en ontvang je een uitnodiging voor het driegangendiner. 

Opgeven kan tot uiterlijk 12 maart 17.00 uur!

Inschrijfformulier 

Bedankt voor je inschrijving

bottom of page