Adverteren in carnavalskrant 't Kulleke 2022

Eerdaags bezoeken onze bestuursleden weer vele Etten-Leurse ondernemers, winkeliers en bedrijven met de vraag een advertentie te plaatsen in 't Kulleke, de carnavalskrant voor Etten-Leur.


In verband met Corona, en de daardoor beperkte activiteiten met carnaval, is vorig seizoen geen krant uitgebracht. De redactionele input was door de vele beperkingen en afgelastingen voorafgaand aan en met carnaval eenvoudigweg niet toereikend om een volwaardige editie uit te brengen.

Tevens wilden we adverteerders in branches die het moeilijk hadden niet belasten met kosten voor het plaatsen van een advertentie.


Volgend jaar ploft 't Kulleke echter weer op de mat bij 19.500 huishoudens, boordevol informatie, feitjes en weetjes over het reilen en zeilen met carnaval in het Stijlorenrijk en in ut Zwaajgat.

Mogen we weer op uw medewerking rekenen?


Niet benaderd maar toch graag een advertentie plaatsen? Check de informatie over de krant op deze website onder het menu " 't Kulleke", waar tevens de tarieven voor adverteren in editie 2022 vermeld zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten