Mededeling m.b.t. Houdoe Avond 21 maart

Op basis van de op 12 maart afgekondigde overheidsmaatregelen (die momenteel gelden tot minimaal 31 maart) m.b.t. het coronavirus rest SCO geen andere keuze dan de Houdoe Avond op zaterdag 21 maart géén doorgang te laten vinden.

Deelnemers aan de Etten-Leurse Grote Optocht op dinsdag 25 februari jl. worden verzocht voor 31 maart via een e-mail aan secretariaat@sco-etten-leur.nl een bankrekeningnummer kenbaar te maken waarop het betreffende prijzengeld door SCO kan worden gestort. In deze e-mail dient de naam waaronder is ingeschreven en deelgenomen kenbaar gemaakt te worden, alsmede het motto/thema van de wagen, groep of act, het startnummer en de categorie.

De bekendmaking van de nieuwe motto's van KV Leurse Leut en SC de Stijloren voor carnaval 2021 zullen door de verenigingen zelf op eigen wijze en op een zelf te bepalen tijdstip bekend worden gemaakt.

Wij rekenen op uw begrip.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
  • Facebook
  • Twitter