Mededelingen Grote Optocht Etten-Leur op dinsdag 25 februari

I.v.m. de extreme weersomstandigheden op zondag 23 februari is de Etten-Leurse Grote Optocht verplaatst naar dinsdagmiddag 25 februari.

SCO wil graag alle betrokken partijen en deelnemers bedanken voor het begrip voor de afgelasting vandaag en voor het snelle anticiperen waardoor het nu mogelijk is de optocht op dinsdag vanaf 13.30 uur alsnog doorgang te laten vinden.

De eerder aan de deelnemers verstrekte informatie m.b.t. aanrijden, opstellen, etc. is voor dinsdag ongewijzigd. Ook de route van de optocht op dinsdag blijft onveranderd. Deelnemers die onverhoopt dinsdag NIET kunnen deelnemen worden verzocht een e-mail te sturen naar info@sco-etten-leur.nl of secretariaat@sco-etten-leur.nl.

Dankzij omzetting van de programma's van SC de Stijloren en KV Leurse Leut kan de 1e gezamenlijke prijsuitreiking in bijzijn van beide prinsen en gevolg plaatsvinden op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in het Turfschip. Het streven is om deze tijdig afgerond hebben zodat de afsluitende ceremonies van beide verenigingen geen hinder ondervinden.

Het aanbieden van afval voor deelnemers uit categorie A (grote wagens) op woensdag 26 februari blijft eveneens ongewijzigd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
  • Facebook
  • Twitter