Grote Optocht Etten-Leur op zondag afgelast en verplaatst naar dinsdag 25 februari

22 Feb 2020

Op basis van de extreme weersverwachtingen is de Grote Optocht in Etten-Leur op zondagmiddag 23 februari afgelast. In overleg met Gemeente Etten-Leur en de bouwclubs van grote wagens is besloten geen onverantwoorde risico's te nemen en de optocht geen doorgang te laten vinden.

 

Alle deelnemers en overige belanghebbenden zijn intussen op de hoogte gesteld van het feit dat de optocht as. dinsdag 25 februari gaat plaatsvinden. Dinsdagavond vindt om 20.00 uur de prijsuitreiking plaats in het Turfschip. Nadere informatie wordt zo spoedig mogelijk verstrekt.

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Motto's carnaval 2021 bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
  • Facebook
  • Twitter