Pyjamabal 2020: de Poppendokter!

Op maandagochtend met carnaval (24 februari) organiseert Stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur weer het bekende Pyjamabal voor de Etten-Leurse feestvierdertjes van 0 - 12 jaar. Van 10.00 - 12.00 uur kunnen de vroege vogels met hun ouders/verzorgers/begeleiders weer terecht in Nieuwe Nobelaer voor dit prachtige feestje.

Het thema dit jaar ligt in het verlengde van het Nieuwe Nobelaer-carnavalsthema "Medisch Centrum Nobelaer", namelijk "de Poppendokter". Het bekende duo Tante Truffel en haar vaste sidekick Tinus Techniek van MotionLab gaan hier uiteraard weer een schitterende invulling aan geven!

De kinderen kunnen deze ochtend hun lievelingspop, knuffel of troetel meebrengen voor een gratis medische check door een team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen. Zorg je er wel voor dat je deze niet kwijtraakt in de verwachte drukte?

Voor de hongerige maagjes zullen deze ochtend weer de bekende krentenbollen en eierkoeken worden uitgereikt, is er ranja voor de dorstigen en zal worden rondgegaan met popcorn om het feestje compleet te maken. Uiteraard is dit alles geheel gratis.

Tot slot zullen Prins Thomas III van 't Stijlorenrijk, zijn gevolg én zijn jeugdraad traditiegetrouw weer een bezoek aan het Pyjamabal komen brengen!

De entree voor het Pyjamabal bedraagt €4,00. Kaartverkoop vindt zowel aan de deur plaats als door middel van voorverkoop via www.nieuwenobelaer.nl!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
  • Facebook
  • Twitter