Carnavalskrant 't Kulleke 2020

4 Feb 2020

Voor de digitale versie van 't Kulleke 2020 klik hier!

 

Vanaf vandaag (woensdag 5 februari) kun je ‘m weer in de bus verwachten! Carnavalskrant ‘t Kulleke; 36 pagina’s full colour wetenswaardigheden, informatie en artikelen over het Etten-Leurse carnaval. De leutkrant wordt in een oplage van ca. 19.000 exemplaren met de Etten-Leurse Bode huis-aan-huis verspreid in Etten-Leur.

 

Onverhoopt géén krant ontvangen? Zowel bij het stadskantoor Gemeente Etten-Leur (Roosendaalseweg 4) als bij het Toeristisch Knooppunt Etten-Leur (Markt 4) bevinden zich een (beperkt) aantal afhaal-exemplaren. 

 

Wij wensen iedereen veel leesplezier!

 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Motto's carnaval 2021 bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
  • Facebook
  • Twitter