Toon Bastiaansen 55 jaar lid van KV Leurse Leut

26 Jan 2020

Vanmiddag brachten wij een bezoek aan de door KV Leurse Leut aangeboden en drukbezochte receptie t.g.v. het 55-jarig lidmaatschap van (maître) Toon Bastiaansen. Uiteraard kwamen wij niet met lege handen, en overhandigden Toon -uit respect voor zijn jarenlange inzet voor het (Etten-)Leurse carnaval- een ingelijste karikatuur (tevens insigne van Leurse Leut) met op de achtergrond een greep uit de vele advertenties die Toon ieder jaar verkoopt t.b.v. carnavalskrant ‘t Kulleke. Toon is namens Leurse Leut reeds vele jaren afgevaardigd bestuurslid van SCO.

Toon, familie en Leurse Leut; gefeliciteerd met dit unieke jubileum!

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Motto's carnaval 2021 bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
  • Facebook
  • Twitter