• Facebook
  • Twitter

Inschrijven voor de optocht(en) in Etten-Leur

18 Dec 2019

Inschrijven voor deelname aan de carnavalsoptochten in Etten-Leur is uitsluitend mogelijk via de website die u momenteel bezoekt. Vanaf de homepage kunt u via menu "Optochten" en het submenu "Inschrijven" het inschrijfformulier invullen voor respectievelijk de Kinder Optocht, de Reclame Optocht en de Grote Optocht 2020.

 

De Kinder Optocht vindt dit jaar plaats op carnavals-zaterdag 22 februari en de Grote Optocht (voorafgegaan door de Reclame Optocht) op carnavals-zondag 23 februari.

De Kinder Optocht start jaarlijks vanaf de Dreef in Etten om vervolgens naar Leur te trekken waar aansluitend de prijsuitreiking plaatsvindt. De Grote Optocht trekt in 2020 van Etten naar Leur, alwaar 's avonds de prijsuitreiking zal plaatsvinden in het Turfschip.

 

Deelnemers wordt verzocht het inschrijfformulier na kennisneming van het reglement volledig in te vullen en via de website te verzenden.

 

Carnavalswagens, groepen en individuelen/paren die niet afkomstig zijn uit Etten-Leur kunnen eveneens deelnemen aan de Grote Optocht. Zij worden alvorens in te schrijven verzocht contact op te nemen met Jos Geboers (zie menu "contact") of via secretariaat@sco-etten-leur.nl.

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Carnaval 2019 zit er helaas weer op. Wij hopen dat zowel deelnemers als publiek genoten hebben van onze Kinderoptocht op carnavalszaterdag en de 50e g...

Bekijk hier de beelden van de Kinderoptocht en de Grote Optocht carnaval 2019

March 6, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

January 28, 2020

Please reload

Archief